Jak działają godziny nagrań w Twoim Planie Veo

Przegląd wszystkich planów Veo

Każdy plan na platformie Veo zawiera określoną liczbę godzin nagrywania w miesiącu. To właśnie ta liczba decyduje o tym, ile godzin wideo możesz udostępnić do obejrzenia w danym miesiącu. Na początku każdego cyklu rozliczeniowego Twoje godziny nagrywania odnawiają się automatycznie, więc zawsze masz nowy zasób do wykorzystania.

Aby zobaczyć, co obejmuje każdy plan, sprawdź naszą stronę z cenami.

Co się dzieje, gdy wykorzystasz swój limit?

Jeśli wykorzystasz wszystkie miesięczne godziny nagrywania, mecz i tak zostanie wgrany na platformę Veo, ale wideo będzie zablokowane, dopóki Twoje godziny się nie odnowią. Zobaczysz wiadomość informującą o wyczerpaniu limitu, a także będziesz mieć możliwość ulepszenia swojego planu, aby od razu zdobyć więcej godzin.

Ważne: Jeśli przejdziesz na wyższy plan, zostaniesz na nim do końca aktualnego okresu subskrypcji. Jeśli chcesz wrócić do niższego planu, musisz skontaktować się z pomocą, aby poprosić o zmianę na niższy plan przed odnowieniem subskrypcji. Po odnowieniu subskrypcji przejdziesz na wybrany niższy plan.

Jeśli Twoje pozostałe godziny są krótsze niż długość kolejnego nagrania, ten zapas czasu nie zostanie wykorzystany. Zamiast tego cała długość tego nagrania zostanie odliczona z limitu nowego miesiąca, gdy nagranie się odblokuje.

Na przykład: jeśli masz 2 godziny zapasu i nagrasz mecz trwający 2h:30m, te 2 godziny nie zostaną wykorzystane, a z nowego cyklu odliczone zostanie pełne 2h:30m. Te 2 pozostałe godziny możesz jednak wciąż wykorzystać na krótsze nagrania dodane w tym samym miesiącu, nawet jeśli dłuższe nagranie (2h:30m) jest wciąż zablokowane.

Aby jak najlepiej wykorzystać swój limit, planuj nagrania z myślą o czasie, który Ci pozostał przed odnowieniem godzin.

Uwaga dla użytkowników Veo Go:

W przeciwieństwie do kamer Veo, jeśli wykorzystasz swój limit w aplikacji Veo Go, nie będziesz mógł rozpoczynać nowych nagrań. Musisz poczekać, aż Twoje godziny się odnowią.

Kiedy odnawiają się godziny?

Twoje godziny nagrywania odnawiają się co miesiąc, tego samego dnia, w którym odnawia się Twój plan. Na przykład, jeśli Twoja subskrypcja została aktywowana 15 września, kolejny zestaw godzin dostaniesz 15 października.

Gdy Twoje godziny się odnowią, wszystkie zablokowane nagrania automatycznie się odblokują. Godziny, które wykorzystały, zostaną odliczone z nowego miesięcznego limitu, a resztę będziesz mógł wykorzystać na kolejne mecze.

FAQ

Co oznaczają „godziny nagrywania”?

„Godziny nagrywania” to Twój miesięczny limit określający, ile wideo możesz udostępnić na platformie Veo. Gdy wykorzystasz limit, nagrania zostaną zablokowane do momentu odnowienia godzin na początku kolejnego cyklu.

Jeśli usunę nagranie, czy odzyskam godziny nagrywania?

Nie. Gdy godziny nagrywania zostaną wykorzystane, nie da się ich przywrócić, nawet jeśli usuniesz wideo.

Jeśli ktoś udostępni mi nagranie, czy to zabiera moje godziny nagrywania?

Nie. Dodanie nagrania do Twojego Clubhouse za pomocą funkcji Udostępnij przeciwnikowi nie wpływa na Twoje godziny nagrywania.

Czy mogę sprawdzić, ile godzin już wykorzystałem?

Jasne! Jeśli jesteś administratorem Clubhouse, możesz śledzić swoje wykorzystanie w sekcji Plan i rozliczenia w Twoim Clubhouse, dostępnej w menu po lewej stronie.

Czy mogę przenieść niewykorzystane godziny na kolejny miesiąc?

Nie, niewykorzystane godziny nagrywania wygasają, gdy zaczyna się nowy cykl.

Czy ten artykuł był pomocny?
Wykorzystaj w pełni możliwości nowej kamery Veo Cam
Umów indywidualną sesję z ekspertem ds. produktów i dowiedz się, jak uruchomić kamerę, przesłać pierwsze mecze i korzystać z Veo zgodnie z potrzebami Twojej drużyny. UMÓW SESJĘ.